Hoe kan je jouw auto inpakken en beschermen met folie

Als je ernaar streeft jouw auto te veranderen, maar je wilt geen nieuwe auto kopen, is de beste en de goedkoopste manier om uw auto te auto wrappen. Met allerlei soorten folies en ontwerpen, kun je in een paar seconden een nieuwe auto hebben. Auto wrappen is populair deze dagen en je hebt veel opties over hoe je je auto het beste kan 'versieren', en beschermen, ook. Deze folies zullen de kleur van jouw auto beschermen wanneer je besluit om het te verwijderen en terug te keren naar de oude look van jouw auto. De folies zullen de kleur beschermen tegen de impact van de zon en andere weersveranderingen.

Kleurveranderende wikkel met vele motieven en stroken

Werk alleen met de hoogwaardige car wrap folies van 3M. Kies voor matte, satijnen, glanzende of textuurfolies die jouw auto zullen beschermen tegen UV-straling, steenslag en lichte schaafwonden. Combineer ontwerpen die u wenst. Combineer alle soorten strips in auto wrapping. Pak alleen ramen of het dak in. Wikkel jouw auto middenconsole en sierstrips in. Denk aan elk ontwerp en motief. Denk aan een carbon look of een geborsteld stalen afwerking.

Verbeter het uiterlijk van jouw auto met de nieuwe prestatieonderdelen

Ok, dus je bent klaar met de auto-wrapping. Je bent tevreden met de resultaten. Nu is het tijd om jouw auto te voorzien van nieuwe prestatie-onderdelen. Voeg de nieuwe velgen, body kits, en elektronica toe. Velgen geven de auto een unieke stijl, en besparen ook gewicht. Monteer een nieuwe body kit op jouw auto in elke richting die je wil. Installeer een voorsplitter en diffuser. Je kan ook een volledige body kit doen. Door het installeren van de verschillende elektronische systemen krijg je een moderne auto wrap in de eigenheid.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *