Automatische detaillering: feiten die je moet weten

Als je zojuist een auto voor jouw of je gezin hebt gekocht, moet je de feiten over auto detailing weten. Auto detailing betekent het schoonmaken van je auto. Je wil jouw auto niet onhygiënisch of vuil zien. Het is niet vanwege de regels en voorschriften, maar je houdt van je auto en zorgt er goed voor.

Een auto heeft veel onderdelen. Dat betekent dat er veel onderdelen zijn om de auto volledig schoon te maken. Het heet in detail schoonmaken. Nu begrijp je waarom de naam auto detailing is.

De eerste stap van auto detailing

De eerste stap van car detailing is het wassen met zeep. Je detailer wast de buitenkant van de auto, droogt deze af en gebruikt soms een wasspray.

Auto detaillering

Auto detailers wassen auto's meestal in drie stappen. Ze worden gebruikt om al het vuil te verwijderen, alle metaaldeeltjes op te lossen, lijm uit plakkerige delen van de carrosserie te verwijderen en tot slot al het vuil van de buitenlaag af te halen.

Je autodetailer reinigt ook de wielen. Voor het reinigen van wielen halen ze meestal de wielen van het auto-onderdeel en krijgen zo volledige toegang tot moeilijk bereikbare onderdelen.

De binnenste componenten zoals de remmen, enz., worden ook gewassen door je autodetailer. Als je detailer goed is in zijn werk, zal hij het juiste product op de wielen smeren en remstof tot in het kleinste detail verwijderen.

Als je je auto wilt laten polijsten, krijg je de perfecte afwerking. Bij het polijsten zal een polijstmachine gebruikt worden om de klus te klaren en dit zal een fijne textuur aan je auto geven.

Het hele auto laten polijsten zal eventuele onvolkomenheden verwijderen. Een polijstmachine zal je auto weer laten schitteren, en je zal er nog meer van houden.

Om het detailleringswerk af te maken, voegt de detailer een keramische laag toe en dan zit zijn job erop.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *