Actieve subwoofers 

Als je op zoek bent naar beter geluid in je Ford Focus dan is een actieve subwoofers voor je Focus een aanrader. Een actieve subwoofer is een compacte audio installatie. De actieve subwoofer heeft een ingebouwde versterker. De subwoofer is compact en geeft goed geluid met een fijne bass. Hierdoor kun je genieten van betere muziek in de auto. Door het formaat is de subwoofer makkelijk in de auto te installeren. Je kunt verschillende soorten actieve subwoofers online vinden. Deze hebben allemaal net wat andere specificaties en andere formaten.

Verschillende actieve subwoofers voor je auto

Wanneer je graag goede kwaliteit audio in je auto wilt dan kun je kiezen om een actieve subwoofer te installeren. Het verschil met een gewone subwoofer is dat een actieve subwoofer een versterker ingebouwd heeft. Hierdoor krijg je goede kwaliteit muziek met een goede bass. Daarnaast blijft de subwoofer hierdoor compact. Dit is dan ook makkelijk in de auto te installeren. Als je op zoek bent naar een actieve subwoofer dan kun je uit verschillende merken kiezen. Populaire merken zijn onder andere Gladen, Hrtz, JBL, Excalibur, Alpine, Kenwood, MTX en Pioneer.

Een actieve subwoofer aansluiten

Als je een actieve subwoofer aansluit, dan is het eerst handig om te kijken naar de filters. Het is namelijk belangrijk om één filter te gebruiken voor het beste geluid. Als je het filter van de actieve subwoofer gebruikt, dan moet de filter van de versterker uitstaan. Daarna kun je kijken naar het type aansluiting. De enkele tulpaansluiting is een ongefilterde ingang gemaakt voor de sub out van de versterker. De dubbele tulp plug kun je gebruiken als je geen sub out hebt. Wil je wel de sub out van de versterker hierop aansluiten, dan wordt alleen het geluid harder. Een luidspreker aansluiting kun je gebruiken wanneer je geen geregelde line out en geen sub out hebt. De actieve subwoofer kun je met een adapter makkelijk aansluiten op een luidspreker uitgang. Je kunt de subwoofer zelf installeren of laten installeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *